Ayasofya Yerleşkesi’nde KURAM Kültürel Miras Buluşmalarının dördüncüsü gerçekleşti !

Vakıf Kültür Varlıklarını Koruma Uygulama ve Araştırma Merkezi (KURAM) ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü’nün organize ettiği “KURAM Kültürel Miras Buluşmaları” serisi Ayasofya Yerleşkesi’nde düzenlenmeye devam ediyor.

Kültürel miras alanında uzman isimlerle söyleşilerden oluşan KURAM Kültürel Miras Buluşmaları’nın 27 Ekim’de düzenlenen dördüncüsüne konuk olan mimar E.Selcen Cesur, “Azapkapı Sokullu Mehmet Paşa Camii Restorasyonu’’ başlığında bir konuşma gerçekleştirdi. KURAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onur Şimşek ve Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mine Esmer moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda mimar E.Selcen Cesur Camii’nin mimari yapısı ve  restorasyon süreci hakkında bilgi veren Cesur konuşmasını soru-cevap faslının ardından sonlandırdı.

Yoğun ilgi gören KURAM Kültürel Miras Buluşmaları serisi alanında uzman konuklarla devam edecek.